Tort mandarynkowy II

Tort mandarynkowy II
Mandarin Orange Cake II może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mandarynki, jajka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dwie 8-calowe patelnie z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć żółty mix ciasto, jajka, pomarańcze mandarynki z sokiem i oleju. Dobrze bij.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkiMandarynki
Yellow Cake MixYellow Cake Mix
SokSok
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ciasto podzielić na przygotowane patelnie do ciast.
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż ciasto wróci po lekko naciśnięciu. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podczas gdy ciasta są chłodzenia, zrobić syrop cukrowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
6
Połącz 1/3 szklanki wody i 1/2 szklanki cukru w szklance miarki. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę. Wymieszać do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Wlać około 1/4 szklanki likieru pomarańczowego do mieszaniny cukier-woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
CukierCukier
WodaWoda
8
Ułóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania.
9
Szczotkuj obficie pomarańczowym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
SyropSyrop
10
Ciasto rozłóż lukrem i na wierzch nadzienia ułóż osuszone pomarańcze mandarynkowe. Dokładnie ustawić pozostałą warstwę ciasta na podstawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkiMandarynki
LukierLukier
BazaBaza
11
Wierzchnią warstwę posmarować pomarańczowym syropem. Top mróz i boki ciasta; udekorować górę z pozostałych plastrów pomarańczy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PomarańczowyPomarańczowy
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn