Tort Malinowy Z Limonką

Tort Malinowy Z Limonką
Malina Limonka Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bitej polewy, betty ciasto mix, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Malinowy Poke, Tort Malinowy Poke, oraz Malinowy Sen Poke Tort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu W 2 (9-calowy) Okrągłe patelnie ciasto, przy użyciu wody, oleju i białek. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Powrót chłodzonych warstw ciasta do 2 czystych 9-calowych okrągłych patelni na ciasto. Za pomocą cienkiej słomy mieszającej, wykałaczki lub szaszłyku przebijaj ciasta w odstępach 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
3
W 2 oddzielnych miseczkach, dodać 1 szklankę wrzącej wody do każdego smaku żelatyny. Ubić trzepaczką do całkowitego rozpuszczenia. Dużą łyżką skropić żelatynę malin na 1 ciasto; skropić zieloną żelatynę na pozostałe ciasto. Przechowywać w lodówce 1 do 3 godzin, aby umożliwić żelatyny ustawić w ciastach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Aby usunąć ciasta z patelni, zanurz patelnie w ciepłej wodzie 10 sekund. Unmold 1 ciasto na półmisek; rozłóż 1 1/2 szklanki ubitej polewy na wierzchu ciasta. Unmold drugi tort; ostrożnie umieścić na pierwszy tort na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Mróz całe ciasto z pozostałą bitą polewą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem, lub aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn