Tort Malinowy Z Limonką
Malina Limonka Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bitej polewy, betty ciasto mix, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Malinowy Poke, Tort Malinowy Poke, oraz Malinowy Sen Poke Tort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu W 2 (9-calowy) Okrągłe patelnie ciasto, przy użyciu wody, oleju i białek. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Powrót chłodzonych warstw ciasta do 2 czystych 9-calowych okrągłych patelni na ciasto. Za pomocą cienkiej słomy mieszającej, wykałaczki lub szaszłyku przebijaj ciasta w odstępach 1/2 cala.
W 2 oddzielnych miseczkach, dodać 1 szklankę wrzącej wody do każdego smaku żelatyny. Ubić trzepaczką do całkowitego rozpuszczenia. Dużą łyżką skropić żelatynę malin na 1 ciasto; skropić zieloną żelatynę na pozostałe ciasto. Przechowywać w lodówce 1 do 3 godzin, aby umożliwić żelatyny ustawić w ciastach.
Aby usunąć ciasta z patelni, zanurz patelnie w ciepłej wodzie 10 sekund. Unmold 1 ciasto na półmisek; rozłóż 1 1/2 szklanki ubitej polewy na wierzchu ciasta. Unmold drugi tort; ostrożnie umieścić na pierwszy tort na półmisku.
Mróz całe ciasto z pozostałą bitą polewą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem, lub aż będzie gotowy do podania.