Tort makowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 49 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 323 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Makowy, Tort Makowy, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić skórkę: mąkę, cukier, skórkę cytrynową i sól wymieszać w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek.
Dodać żółtko i 2 łyżki wody lodowej; pulsować, aż ciasto zacznie się łączyć. Obróć się na arkusz folii i wklep w dysk. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Lekko pokryć 9-calową patelnię z wyjmowanym dnem za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
5
Rozwałkuj ciasto na 10-calową okrągłą powierzchnię na lekko posypanej mąką. (Jeśli zrobi się zbyt miękki, należy wrócić do lodówki, aż stanie się jędrny.) Wrzucić ciasto na przygotowaną patelnię i wcisnąć do dołu i do góry boki, przycinając nadmiar. Przebić dno widelcem. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieść patelnię na blasze do pieczenia. Skórkę wyłożyć folią, a następnie wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Forma Tarta
Smażone Krewetki
8
Przenieś blachę do piekarnika; piec, aż krawędzie skórki będą złote, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Zdjąć folię i wagi i kontynuować pieczenie, aż skorupa jest złoty na całym, 15 do 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
10
Przenieś do stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. (Skorupkę tarty można przygotować do 1 dnia wcześniej.)
1
W misce ubić cukier, żółtka, skrobię kukurydzianą i sól do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mleko podgrzać w małym rondlu na średnim ogniu (nie gotować). Stopniowo ubić połowę gorącego mleka do mieszaniny jaj, a następnie wlać z powrotem do rondla z pozostałym mlekiem i gotować, ubijając, aż gęsty jak budyń, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Ubij masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać nadzienie przez sito o drobnych oczkach do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ostudzić do temperatury pokojowej, często mieszając, około 30 minut.
6
Śmietanę ubić mikserem, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę i mak do schłodzonego nadzienia. Łyżkę do przygotowanej skórki i wygładzić wierzch. Przykryć luźno folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny lub na noc.