Tort Majowy
Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 1046 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka barwników spożywczych, ekstrakt z mięty, babeczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Luau Centerpiece, Centrum Świeżych Owoców, oraz Cascading Fruit Centerpiece podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: 1 1/2-calowy drewniany kołek (10 cali długości)
Wstążka 1/2 cala (48 cali każda różowa, miętowa, Lawendowa i żółta)
Pistolet Do Klejenia na gorąco lub taśma
Końcówka do ciasta gwiazdkowego 1/4 cala
Zabezpieczyć kolorową wstążkę taśmą 4 cale od dołu kołka. Odwróć kołek do góry nogami i przekręć wstążkę wokół i w dół kołka (na końcu będzie nadmiar wstążki). Zabezpieczyć wstążkę w górnej części kołka taśmą lub klejem. Powtórz z resztą wstążek.
Umieść 1 warstwę ciasta na szklanym talerzu ciasta.
Wierzch rozprowadzić lukrem cytrynowym, a wierzch drugą warstwą ciasta. Zamrozić całe ciasto 2 pojemnikami lukru waniliowego. Odłóż na bok.
W małej misce wymieszać 1 pojemnik lukier waniliowy z 3 kroplami czerwonego barwnika spożywczego i 1/4 łyżeczki ekstraktu z truskawek, aby uzyskać różowy lukier. W innej misce połączyć 1 pojemnik waniliowy lukier, 3 krople zielonego barwnika spożywczego i 1/8 łyżeczki ekstraktu mięty, aby uzyskać zielony lukier. W trzeciej misce połącz 1 pojemnik waniliowy lukier, 4 krople czerwonego barwnika spożywczego, 2 krople niebieskiego barwnika spożywczego i 1/4 łyżeczki ekstraktu z wiśni, aby uzyskać lukier lawendowy.
Zrób torbę na ciasto, wycinając mały trójkąt z dolnego rogu dużej torby na suwak.
Umieść gwiazdkową końcówkę ciasta na wewnętrznej stronie torby i mocno Dopasuj do otworu.
Umieść torbę z ciastem, przewróć do dużej szklanki do picia.
Umieść dużą łyżkę każdego koloru lukru wzdłuż boków torebki ciasta.
Wyjmij torebkę ze szkła i, zaczynając od góry, wyciśnij lukier w końcówkę. Obetrzyj kolorową obwódkę wokół dołu i góry waniliowo-Matowego ciasta. Pipe kolorowe lukier na szczyty babeczki w górę ruchu wirowego.
Aby złożyć centralny element, umieść ciasto na stole. Włóż dolny koniec (bez nadmiaru wstążki) kołka do środka ciasta. Rura kolorowe lukier wokół dna kołka. Ostrożnie połóż każdy kolor wstążki na stole i ułóż babeczki na końcach wstążek. Związać końce wstążek w kokardki i przyciąć nadmiar.
Umieść więcej babeczek na wierzchu ciasta. Udekoruj całe ciasto jadalnymi kwiatami.