Tort Leniwa Stokrotka
Tort leniwa Stokrotka to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 40 minut. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, brązowy cukier, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Tort Leniwa Stokrotka, Tort Leniwa Stokrotka, oraz Tort Leniwa Stokrotka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem; odstawić. Tłuszcz i mąka 8-calowa patelnia tortowa.
W małym rondlu połącz mleko, 1 łyżkę masła i ekstrakt waniliowy. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zdjąć z ognia i odstawić. Ubić jajka w misce z mikserem ręcznym, aż będą gładkie. Powoli wlać biały cukier, ubijając na dużej prędkości. Mieszaj mieszaninę mąki, aż pozostanie kilka dużych grudek mąki, następnie wlej ciepłą mieszaninę mleka i kontynuuj mieszanie, aż będzie gładka.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 25 do 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Wymieszać 6 łyżek masła, brązowego cukru, kokosa i śmietany razem w misce, aż równomiernie wymieszać.
Rozprowadzić na ostudzonym cieście do podania.