Tort karmelowy z lukrem karmelowo-orzechowym

Tort karmelowy z lukrem karmelowo-orzechowym
Ciasto karmelowe z lukrem karmelowo-orzechowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1976 kalorie, 37g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tort karmelowy z lukrem karmelowym, Karmelowe ciasto jogurtowe z lukrem karmelowym, oraz Babeczki Z Dynią Karmelową Z Lukrem Karmelowo-Cynamonowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka trzy 8 calowe okrągłe Patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli przesiać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Śmietana 1/2 szklanki masła i 1 1/4 szklanki cukru do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
3
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Dodać 1 łyżeczkę wanilii i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
Podzielić ciasto na trzy 8 calowe patelnie.
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Lukier orzechowy karmelowy: w ciężkim rondlu połącz 3 szklanki cukru, odparowane mleko i szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia i mieszać, aż cukier się rozpuści. Obniżyć ogień i gotować, aż miękka piłka etapie. Wymieszać łopatką, aby nie przywierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
LukierLukier
KarmelKarmel
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
9
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
10
Dodać 1/2 szklanki masła, 1 łyżeczkę wanilii i orzechy. Beat aż do rozprzestrzeniania konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn