Tort Kapeluszowy

Tort Kapeluszowy
Hat Cake to bezmleczne deser. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 121 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać wstążkę i jadalne kwiaty, bitą lukier, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec i fajne ciasto zgodnie z zaleceniami na polu-z wyjątkiem użycia jednej 8-calowej okrągłej patelni i jednej 9-calowej okrągłej patelni. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Wytnij 6-calowe koło z woskowanego papieru; umieść na 8-calowej warstwie.
4
Cut ciasto wokół koła z małym nożem, aby 6-calowa okrągła warstwa; miejsce na 9-calowej warstwie, dołączając kawałki z niewielką ilością lukru. Mróz z cienką warstwą lukru. Przechowywać w lodówce lub zamrażać 30 do 60 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Ciasto z mrozem. Kapelusz wykończony wstążką i kwiatami. Przechowywać luźno w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn