Tort Imbirowo-Limonkowy
Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.07 za porcję. Mieszanka skórki z limonki, cool whip lite bited topping, philadelphia 1/3 mniej tłuszczu niż Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Key Lime Torte, Frozen Key Lime Tort, oraz Tort Z Kremem Limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w małej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie. Całkowicie fajne. W międzyczasie wymieszaj okruchy ciastek, masło i cukier; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
W dużej misce z mikserem ubić serek śmietankowy o obniżonej zawartości tłuszczu. Stopniowo ubijaj żelatynę aż do wymieszania. Przechowywać w lodówce od 15 do 20 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Ubij 2 szklanki zimnego bicza i skórki.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Na wierzchu pozostały chłodny bicz tuż przed podaniem.