Red Velvet Cake II to wegetariański przepis na lakto ovo składający się z 6 porcji. Ten deser ma 1134 kalorii, 13 g białka i 46 g tłuszczu na porcję. Za 3,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Allrecipes wymaga serka śmietankowego, samorosnącej mąki, cukru i jajek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut. Jest idealny na walentynki. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 22%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Ciasto Red Velvet Tres Leches {Tydzień Red Velvet}, Ciasto Red Velvet w arkuszach z klasycznym lukrem z Red Velvet i Czarno-białe ciasteczka Red Velvet {Tydzień Red Velvet/soboty z Rachael Ray }.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj tłuszczem i mąką trzy okrągłe patelnie o średnicy 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Dipów Fiesta Ranczo W 1 Kopercie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Luzem Kiełbasa Włoska Lub Wieprzowa
2
W dużej misce wymieszaj cukier, olej i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna W Proszku Brzoskwiniowa, Morelowa Lub Pomarańczowa
Ciasto Red Velvet doskonale komponuje się z kremowym sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "