Tort czekoladowy ciemny II
Ciemna czekolada ciasto II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, oleju roślinnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Biała i ciemna czekolada kremowo-serowa Batoniki czekoladowe, oraz Ciemna Czekolada I Biała Czekolada Chip Marmur Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce, połączyć mąkę, cukier, kakao, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól. Zrób studnię w środku i wlej jajka, kawę, mleko, olej i ocet.
Wymieszać, aż będzie gładka; ciasto będzie cienkie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.