Sneaky Mommy ' s Chocolate Zucchini Cake is a Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Mieszanka koncentratu soku jabłkowego, marchew, proszek do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Podstępna cukinia Lasagnan i prezenty od Snack Girl, Podstępne ciasto czekoladowe Jennifer bez Muu, oraz Sneaky Spin Chocolate Chocolate Chip Muffins dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, cynamon, proszek do pieczenia i goździki ubić w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Cynamon
Goździki
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Ubić razem jajka, cukier, mus jabłkowy, olej roślinny, koncentrat soku jabłkowego i ekstrakt wanilii w misce do miksowania, aż będzie gładka. Wymieszać suchą mieszankę na przemian z mlekiem, następnie dodać cukinię, marchew, rodzynki i daktyle; mieszać aż tylko zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Jabłkowego
Ekstrakt Z Wanilii
Olej Roślinny
Mus Jabłkowy
Cukinia
Rodzynki
Marchew
Daktyle
Cukier
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 35 do 45 minut. Schłodzić na patelni ustawionej nad stelażem z drutu.