Przepis w kształcie drzewa Brownie Torte może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 3 godziny. Na 36 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Jeśli masz pod ręką jajka, wodę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Holiday Tree-Shaped Cheese Ball, Sernik w kształcie serca Brownie trufle, oraz Baum Torte / Baum Kuchen (Niemiecki Tort Drzewny ).
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 13x9 cala patelnia z folią, rozciąganie folii na boki patelni; folia smar. W dużej misce, połączyć wszystkie składniki brownie; pokonać 50 uderzeń łyżką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
2
Ciasto rozprowadzić na nasmarowanej folią patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
Piec w temperaturze 177°. przez 31 do 33 minut lub do zestawu. NIE PRZESADZAJ. Schłodzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Zamrozić ciasteczka 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Tymczasem w małym rondlu zagotuj śmietanę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
6
Odstawić na około 30 minut lub do rozsmarowania. W małej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier z wyjątkiem koloru żywności, dodając wystarczającą ilość mleka do pożądanej konsystencji rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Lukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Przenieść 1/3 szklanki lukier do małej miski; dodać kolor żywności i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Używając folii, podnieś ciasteczka z patelni; umieść na desce do krojenia. Aby wyciąć kształt drzewa z ciastek, zacznij od środka 1 krótkiego boku i wykonaj 2 ukośne cięcia w rogach przeciwległego krótkiego boku, tworząc trójkątny kawałek w środku. (Patrz rysunek).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Aluminiowa
Patelnia
9
Umieść 2 boczne kawałki razem na wyłożonej folią tacy do serwowania, aby utworzyć kształt drzewa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
10
Posmarować białym lukrem. Szczyt o kształcie całego drzewa. Przyciąć, jeśli to konieczne, aby wyrównać krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Rozłóż glazurę równomiernie po bokach i wierzchu brownie torte. Pipe żółty lukier na drzewie na girlandę. Natychmiast top z gwiazd cukierki i cukierki powlekane kawałki czekolady. Spłaszczyć gumdrop z wałkiem do ciasta; pokroić w kształcie gwiazdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lukier
Glazura
Krople Do Gum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
12
Umieść gwiazdę na drzewie.
13
Umieść kawałki batonika u podstawy drzewa na pniu.