Tort Bazyliowo-Serowy
Tort bazyliowo-serowy jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pesto ogrodowe Lucindy, masło, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Torta Z Kozim Serem, oraz Torta Z Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj pierwsze 3 składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wymieszaj Pesto ogrodowe Lucindy, dobrze się mieszając.
Linia 8-x 4-calowy bochenek z plastikową folią, dzięki czemu 1 cal może wisieć z każdej strony.
Ułóż jedną trzecią plastrów sera na dnie i na górze patelni.
Warstwę równomiernie z połową mieszanki pesto, 1/3 szklanki palonej salsy z czerwonej papryki, 2 łyżki orzechów piniowych i połowę pozostałych plastrów sera. Powtórz warstwy, kończąc plasterkami sera, delikatnie naciskając każdą warstwę. Złożyć plastry sera w kierunku środka. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Odwróć tortę na talerz. Top z 1/3 szklanki salsy; dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z pozostałą salsą i tostami z francuskiej bagietki.