Tony ' s Chocolate Pecan Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Tony ' s Chocolate Pecan Pie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka połówek orzechów pekan, ciężka śmietana, cukier cukierniczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło rozpuścić w małym rondelku. Podczas gdy masło topi się, dodaj ubite jajka do średniej wielkości miski. Wymieszać z brązowym cukrem, mąką, ekstraktem z wanilii, syropem kukurydzianym i bourbonem do połączenia.
Po rozpuszczeniu dodać masło.
Wymieszać w orzechach pekan i kromki czekoladowe.
Wymieszać wszystko razem.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Umieścić na blasze i piec przez 50 do 60 minut.
Gotowy do podania na wierzch z odrobiną bitej śmietany.
Wlać śmietanę do miski i ubijać mikserem elektrycznym przez kilka minut, aż stanie się gęsta.
Dodać cukier cukierniczy i ubijać do uzyskania miękkich pików, około 2 minut. Złożyć w ekstrakcie z wanilii.