Tofu Stir Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 545 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka imbiru, skórki pomarańczowej, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Sezamowy Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.
Instrukcje
1
Umieść Tofu w durszlaku; Ustaw ciężki garnek na górze 10 do 15 minut, aby wycisnąć wilgoć. Połówki; posypać sosem sojowym, czosnkiem w proszku, następnie mąką na połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Sos Sojowy
Mąka Uniwersalna
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Garnek
2
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu na dużej patelni. Gotować tofu aż złoty, 2 do 3 minut na stronie. Pokroić; odstawić. W tej samej patelni, papryka i cebula gotować, pokryte, aż papryka zmięknie, 7 do 8 protokół. Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Papryka
Cebula
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W misce ubić pastę miso, czosnek, imbir, skórkę, sok i pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miso
Czosnek
Imbir
Sok
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj mieszaninę pieprzu, makaron, kukurydza, kasztany wodne; wrzucić. Top z tofu.