Tofu Ricotta
Tofu Ricotta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis od Happy Herbivore ma 69 fanów. Mieszanka extra-firma tofu, sok z cytryny, przyprawy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron z tofu Ricottan i sosem pomidorowym, Pieczone Spaghetti z kapustą, pieczarkami i tofu Ricotta, oraz Jesień warzywa pieczone Spaghetti z dynią Tofu Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć Tofu w czysty ręcznik kuchenny i umieścić między dwiema deskami do krojenia.
Umieść na wierzchu ciężki przedmiot, taki jak 28-uncyjna puszka pomidorów lub fasoli.
Niech reszta 20 minut, pozwalając waga wycisnąć dodatkową wilgoć w tofu. Rozpakuj tofu i osusz. W dużej misce do mieszania pokrusz ręce tofu. Następnie wymieszaj pozostałe składniki oraz sól i pieprz do smaku. Jedz w ciągu 1 tygodnia.Informacje Żywieniowe
50gdieterny Fiber3. 60gSugars1. 40gProtein13. 90g