Tofu-Majonez Nerkowca

Tofu-Majonez Nerkowca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Tofu-nerkowca majonez spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 32 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, jedwabiste tofu, granulowany proszek cebuli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi pieczone z Nerkowcem-Curry majonez, Majonez Tofu, oraz Majonez Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spuścić wodę z tofu i umieścić go i wszystkie inne składniki z wyjątkiem soli w szybkim blenderze. Mieszaj z najwyższą prędkością, aż do uzyskania jasnego i kremowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać sól do smaku i ponownie zmiksować. Szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce. Przed każdym użyciem wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn