Toffi z orzechami pekan
Pecan Toffee Fudge to deser na 81 osób. Jedna porcja zawiera 49 kalorii , 0 g białka i 3 g tłuszczu . Za 11 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt z migdałów, masło, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pumpkin Sticky Toffee Pudding , Almond Toffee Bars i Banana Toffee-Chip Mini Muffins .
Instrukcje
Wyłóż 9-calową kwadratową blachę folią i posmaruj ją masłem; odstaw. W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj cukier puder. Ubijaj roztopioną czekoladę, ekstrakt i sól, aż do uzyskania gładkiej masy. Wymieszaj z orzechami pekan i kawałkami toffi.
Rozłóż na przygotowanej blasze. Przykryj i wstaw do lodówki na noc lub do momentu stężenia. Używając folii, wyjmij fudge z blaszki. Delikatnie odklej folię; pokrój fudge na kwadraty o wymiarach 1 cala. Przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce.