To nie może być zapiekanka z dyni
To nie może być Zapiekanka do squasha może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Jesień. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ser cheddar, przyprawioną bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 9x13-calowe naczynie zapiekanki z sprayem do gotowania.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia; gotować squash we wrzącej wodzie, aż bardzo miękkie, 10 do 15 protokół.
Odcedzić i przenieść squash do dużej miski; mash aż równomiernie gładkie.
Masło rozgrzać na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w roztopionym maśle do miękkości, 5 do 10 protokół.
Zmiksować cebulę, śmietanę z zupy grzybowej, ser Cheddar, bułkę tartą, mleko, majonez, cukier, jajka, sól i pieprz do puree.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i krawędzie są lekko rumiane, 45 minut do 1 godziny.