Tkacz Halibuta

Tkacz Halibuta
Tkacz halibuta wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.63 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę w proszku, ser cheddar, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Halibut, oraz Halibut W Worku Ii są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić halibuta w naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszać majonez, rozdrobniony ser Cheddar, rozdrobniony ser Jack, koperek i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
MajonezMajonez
HalibutHalibut
MusztardaMusztarda
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Masę serową rozprowadzić na halibucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4
Posypać więcej koperku na górze, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż ryba zostanie zrobione, a ser jest złoty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn