Tiramisu Easy Lemon Berry
Przepis łatwy cytryna jagoda Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 30 minut. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 592 kalorie, 8G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki cytrynowej, cukru pudru, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Mini Meyer Lemon Tiramisu, Łatwy Deser Cytrynowo-Jagodowy, oraz Łatwe Tartaletki Z Jagodami Cytrynowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać, cukier granulowany, wodę, skórkę cytrynową i sok z cytryny do wrzenia. Gotować do rozpuszczenia cukru.
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić syrop cytrynowy.
W dużej misce ubić mascarpone, śmietanę, cukier puder i wanilię mikserem elektrycznym do uzyskania sztywnych szczytów.
Dolna linia ungreased 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z połową ladyfingers. Obficie szczotkować około jednej czwartej syropu cytrynowego nad ladyfingers.
Połowę masy mascarpone rozprowadzić równomiernie na warstwie ladyfinger. Wierzch z połową jagód; pędzel z syropem cytrynowym. Powtarzaj warstwy, aż wszystkie składniki zostaną użyte.
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub na noc przed podaniem.
Pokrój na 4 rzędy po 2 rzędy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot