Tilapia Śródziemnomorska
Śródziemnomorski Tilapian jest bezglutenowe, pierwotne i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 37g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, ser feta, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 77%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tilapia Śródziemnomorska, Tilapia Śródziemnomorska, oraz Tilapia Śródziemnomorska.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Umieść filety w 15x10x1-in. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania. Na wierzch z pomidorami, karczochami, oliwkami i serem.
Piec 15-20 minut lub do płatków rybnych łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir