Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerni Tilapian. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 56g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów portobello, krewetki, Cajun gumbo mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tilapia Poczerniała, Tilapia Poczerniała, oraz Blackened Tilapia Po ' Boy.
Instrukcje
1
Połącz przyprawę do pieprzu cytrynowego, czosnek w proszku, proszek gumbo fil i 1 łyżeczkę. każda poczerniona przyprawa, mieszanka Cajun gumbo i zmielona czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Mielony Pieprz Cayenne
Czosnek W Proszku
Gumbo
2
Mieszankę przyprawową wcierać po obu stronach filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sucha Przyprawa Rub
3
Roztopić 1/2 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj tilapia do patelni; gotować 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
W międzyczasie roztopić pozostałe masło w drugiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać serek, pieczarki, zupę, śmietanę, cebulę i czosnek; gotować i mieszać delikatnie 6 min. lub aż ser topi się i mieszaninę miesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Grzyby
Czosnek
Cebula
Krem
Zupa
7
Dodaj 1 łyżeczkę. pietruszka i pozostałe wyczernione przyprawy, Cajun gumbo mix i mielonej czerwonej papryki do sosu twarogowego; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Mielony Pieprz Cayenne
Gumbo
Pietruszka-nać
Krem
8
Dodaj krewetki; gotować i mieszać 5 min. albo aż krewetki będą różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
9
Dodaj mozzarellę; gotuj i mieszaj, aż mozzarella się rozpuści i sos zostanie zmiksowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
SOS
10
Tilapię układamy na półmisku, na wierzch polewamy sosem serowo-śmietankowym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.