Ten przepis służy 35. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Czerniejąca Tilapia może być niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, philadelphia cream cheese, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tilapia Poczerniała, Blackened Tilapia Po ' Boy, oraz Tilapia Poczerniała.
Instrukcje
1
Połącz przyprawę do pieprzu cytrynowego, czosnek w proszku, proszek gumbo fil i 1 łyżeczkę. każda poczerniona przyprawa, mieszanka Cajun gumbo i zmielona czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Gumbo
2
Mieszankę przyprawową wcierać po obu stronach filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Roztopić 1/2 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.