Tilapia Poczerniała

Tilapia Poczerniała
Ten przepis służy 35. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Czerniejąca Tilapia może być niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, philadelphia cream cheese, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tilapia Poczerniała, Blackened Tilapia Po ' Boy, oraz Tilapia Poczerniała.

Instrukcje

1
Połącz przyprawę do pieprzu cytrynowego, czosnek w proszku, proszek gumbo fil i 1 łyżeczkę. każda poczerniona przyprawa, mieszanka Cajun gumbo i zmielona czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
GumboGumbo
2
Mieszankę przyprawową wcierać po obu stronach filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Roztopić 1/2 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj tilapia do patelni; gotować 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie roztopić pozostałe masło w drugiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać serek, pieczarki, zupę, śmietanę, cebulę i czosnek; gotować i mieszać delikatnie 6 min. lub aż ser topi się i mieszaninę miesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Dodaj 1 łyżeczkę. pietruszka i pozostałe wyczernione przyprawy, Cajun gumbo mix i mielonej czerwonej papryki do sosu twarogowego; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
GumboGumbo
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Dodaj krewetki; gotować i mieszać 5 min. albo aż krewetki będą różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Dodaj mozzarellę; gotuj i mieszaj, aż mozzarella się rozpuści i sos zostanie zmiksowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Tilapię układamy na półmisku, na wierzch polewamy sosem serowo-śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
TilapiaTilapia
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
11
Dekoruj pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn