Ten przepis służy 35. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Czerniejąca Tilapia może być niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, philadelphia cream cheese, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tilapia Poczerniała, Blackened Tilapia Po ' Boy, oraz Tilapia Poczerniała.
Instrukcje
1
Połącz przyprawę do pieprzu cytrynowego, czosnek w proszku, proszek gumbo fil i 1 łyżeczkę. każda poczerniona przyprawa, mieszanka Cajun gumbo i zmielona czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Gumbo
2
Mieszankę przyprawową wcierać po obu stronach filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Roztopić 1/2 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj tilapia do patelni; gotować 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W międzyczasie roztopić pozostałe masło w drugiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać serek, pieczarki, zupę, śmietanę, cebulę i czosnek; gotować i mieszać delikatnie 6 min. lub aż ser topi się i mieszaninę miesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pomidory Słoneczne Nie
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Dodaj 1 łyżeczkę. pietruszka i pozostałe wyczernione przyprawy, Cajun gumbo mix i mielonej czerwonej papryki do sosu twarogowego; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Gumbo
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Pomidory Słoneczne Nie
8
Dodaj krewetki; gotować i mieszać 5 min. albo aż krewetki będą różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Dodaj mozzarellę; gotuj i mieszaj, aż mozzarella się rozpuści i sos zostanie zmiksowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Tilapię układamy na półmisku, na wierzch polewamy sosem serowo-śmietankowym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.