Przepis panierowana Tilapia z czarną fasolą Salsan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 362 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz prawdziwy majonez mayo, pomidorki koktajlowe, krakersy ritz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tilapia panierowana z salsą z Czarnej Fasoli, Przyprawiona Tilapia Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Pieczona Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango, Limonką I Salsą Kolendrową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść okruchy krakersów w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
2
Szczotkuj ryby z 3 łyżkami. mayo. Zanurz rybę w okruchach, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Majonez
Pasek Skórki Cytrynowej
3
Wymieszać pozostały majonez i jalapeos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
4
Podgrzać 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać rybę, partiami; gotować 3 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie złotobrązowa z obu stron i łatwo się płatkuje widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
6
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. W międzyczasie połącz pozostałe składniki.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.