Tijuana Kitchen Rice
Tijuana Kitchen Rice może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, bulion z kurczaka, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tijuana Torta, Tijuana Wrap, oraz Tijuana Pie in a Crock dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim sosie dodać olej, jalapeno, cebulę i pomidory.
Podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, następnie dodać ryż i wymieszać, aby połączyć.
Saute ryżu przez 3 minuty, deglaze z białym winem, następnie dodać oregano, kminek, papryka, i czarny pieprz.
Dodaj bulion z kurczaka, wodę i sos pomidorowy, gotuj przez 1 minutę. Następnie przykryć i dusić przez 25 minut. Nie podnosić pokrywy.
Doprawiamy solą, a następnie dodajemy zieloną cebulę i queso fresco.