Tia i David ' s deep Fried Tortellini

Tia i David ' s deep Fried Tortellini
Smażone Tortellini Tiana i Davida może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, olej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać okruchy płatka kukurydzianego, możesz podążać za tym daniem głównym z Nie Smażone Ciasto Lodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to David ' s Chicken-smażony stek z sosem Redeye, Smażone Ogórki Kiszone, oraz Kurczak Smażony W Głębokim Tłuszczu (Ale Niskotłuszczowy!).

Instrukcje

1
Tortellini ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Spłucz pod chłodną wodą i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
W dużej plastikowej torebce zamykanej połączyć bułkę tartą, okruchy płatka kukurydzianego, sól, pieprz i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub głębokiej patelni na średnim ogniu. W małych partiach zanurz tortellini w jajku i umieść w zamykanej torbie. Wstrząsnąć do pokrycia, i odstawić na talerzu, aż olej będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W partiach, Głębokie smażyć tortellini panierowane na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
5
Podawać z sosem pomidorowym do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn