Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj słodkiego cebulowego makaronu z serem w pokoju koterii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 22g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 309 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, szalotkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, Krótkie żeberka, karmelizowana cebula i kanapka z Vermont Cheddar z menu "Street Food" w hotelu Omni, oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Makaron gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić makaron, przepłukać pod zimną wodą i włożyć do garnka. Makaron wymieszać z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podgrzać 1 łyżka oleju rzepakowego i 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodać cebulę i wrzucić do herbu z tłuszczem. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj cebulę przez 5 minut. Podgrzać do średniej wysokości, posypać cebulę solą i pieprzem i gotować, odsłonięte, przez 7 do 10 minut, lub aż cebula będzie złoty brwi. Cebulę przecedzić w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze lub w blenderze i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Pozostałe masło rozgrzać w rondlu na małym ogniu. Wymieszać mąkę i gotować, stale mieszając, przez 2 minuty, lub aż mieszanina zmieni się lekko beżowy, jest bąbelkowy, i wydaje się, że wzrosła w objętości. Zwiększ ciepło do średniego i powoli ubijaj ciepłe mleko. Doprowadzić do wrzenia, ubijając często. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować sos, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut lub aż zgęstnieje.
Dodać ser do sosu miarą 1/2 szklanki, mieszając, aż ser się roztopi, przed wykonaniem kolejnego dodatku. Przecier cebulowy wymieszać i doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Podczas gdy sos się gotuje, podgrzej pozostały olej rzepakowy w małym rondlu do temperatury 350 stopni. Posmarować plastry szalotki mąką ryżową, wytrząsając nadmiar. Smażyć plastry szalotki przez 1 do 2 minut, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Mąka Ryżowa
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Wyjąć szalotki z oleju z rowkiem łyżką i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
Do makaronu wymieszać sos, szczypiorek i natkę pietruszki. Gotować na małym ogniu, aż makaron będzie gorący i pokryty sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem