Thai Tofu z czerwonym sosem Curry na kokosowym ryżu Scallion
Thai Tofu z czerwonym sosem Curry na kokosowym ryżu Scallion jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie SOS. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 797 kalorii, 19g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Udaj się do sklepu i odbierz scallion, sos rybny, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Crispy Tofu & Rice Noodles In Red Curry Coconut Sauce, Tofu z tajskim sosem Curry, oraz Makaron W Tajskim Sosie Curry Z Tofu.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.