Texas Praline Cake wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Texas Praline Cheesecake, Texas A & M Cake: Easy Bundt Cake, oraz Ciasto Pralinowe Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj tylko dno 10-calowej rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, śmietana razem masło, 1 szklanka brązowego cukru i cukru białego, aż będzie gładka. Ubić jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym. Wymieszać wanilią. Rozpuścić kryształy kawy w wodzie i wymieszać z kremową mieszaniną aż do wymieszania. Wymieszać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; mieszać do ciasta, aż tylko włączone. Złożyć w orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Wanilia
Masło
Kawa
Orzeszki Pekan
Kakao W Proszku
Krem
Mąka Uniwersalna
Woda
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec około 55 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Fajne ciasto na patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
5
W schłodzonej misce wymieszać śmietanę, sól, wanilię i pozostałą 1/2 szklanki brązowego cukru, aby cukier się rozpuścił. Ubijaj schłodzonymi ubijakami, aż będą sztywne. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi ciasta na patelni,i dotknij go na talerzu. Upewnij się, że ciasto jest całkowicie chłodne przed lukier. Udekoruj połówkami orzechów pekan, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów Pekan
Brązowy Cukier
Krem Ciężki
Lukier
Wanilia
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego