Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos

Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos
Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos to pescatarian danie główne. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dorsza, olej canolan, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z tuńczykiem Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado Mango, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce połącz sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
TequilaTequila
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj rybę i wrzucić do herbu. Marynować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
6
Wyjąć rybę z marynaty, otrząsnąć nadmiar, pogłębiać w mące tempura i wsadzić w zimnym mieszanym cieście tempura.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Zawijamy w bułce tartej panko, naciskając panko na rybę. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryb są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
Wymieszać kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdego, a na wierzchu z mieszanką kapusty, Pico de Gallo i Tequila Lime Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TequilaTequila
AioliAioli
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
10
Podawać natychmiast.
11
W misce, wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do smaków do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
W małej misce, połączyć wszystkie składniki i schłodzić przez 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)8krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumielone liście kolendrymielone liście kolendry32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedorsz lub twarda biała ryba, pocięta na kawałki 1 caladorsz lub twarda biała ryba, pocięta na kawałki 1 cala8krewetki i żyłkiSzesnaście 8-calowych tortilli kukurydzianychSzesnaście 8-calowych tortilli kukurydzianych113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemąka tempuramąka tempura1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony1jalapeno, sadzone i mielonejalapeno, sadzone i mielone1limonka, soczystalimonka, soczysta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgePanko bułka tartaPanko bułka tarta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta czerwona rozdrobnionakapusta czerwona rozdrobniona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebardzo cienko pokrojona czerwona cebulabardzo cienko pokrojona czerwona cebula1czerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona4Pomidory Roma pokrojone w kostkęPomidory Roma pokrojone w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych8krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę11 łyżka suszonego oreganotequilatequila32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzutequila premiumtequila premium2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta biała rozdrobnionakapusta biała rozdrobniona227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprzygotowane ciasto tempura wykonane z zimnej wodyprzygotowane ciasto tempura wykonane z zimnej wody

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn