Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos to pescatarian danie główne. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dorsza, olej canolan, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z tuńczykiem Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado Mango, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce połącz sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Tequila
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj rybę i wrzucić do herbu. Marynować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
6
Wyjąć rybę z marynaty, otrząsnąć nadmiar, pogłębiać w mące tempura i wsadzić w zimnym mieszanym cieście tempura.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Zawijamy w bułce tartej panko, naciskając panko na rybę. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryb są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
Wymieszać kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdego, a na wierzchu z mieszanką kapusty, Pico de Gallo i Tequila Lime Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Tequila
Aioli
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
10
Podawać natychmiast.
11
W misce, wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do smaków do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
W małej misce, połączyć wszystkie składniki i schłodzić przez 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.