Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos
Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos to pescatarian danie główne. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dorsza, olej canolan, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z tuńczykiem Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado Mango, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej misce połącz sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Dodaj rybę i wrzucić do herbu. Marynować przez 10 minut.
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby utrzymać ciepło.
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Wyjąć rybę z marynaty, otrząsnąć nadmiar, pogłębiać w mące tempura i wsadzić w zimnym mieszanym cieście tempura.
Zawijamy w bułce tartej panko, naciskając panko na rybę. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryb są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do jasnego złotego koloru.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wymieszać kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdego, a na wierzchu z mieszanką kapusty, Pico de Gallo i Tequila Lime Aioli.
W misce, wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do smaków do stopienia.
W małej misce, połączyć wszystkie składniki i schłodzić przez 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio