Tex Mex Dip

Tex Mex Dip
Dip Tex Mex może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS picante, ser Monterey jack, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowo-zachodniej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dobrze odcedzić, wymieszać z chili w proszku i kontynuować gotowanie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4
W naczyniu do pieczenia 8x8 cali, rozprowadzić fasolę refried.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Ułóż fasolę z mieloną wołowiną i mieszanką chili w proszku. Wierzch z warstwami cebuli, zielonej papryki chile, sosu picante, sera Muenster i sera Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
MuensterMuenster
3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Piec w nagrzanym piekarniku 35 do 45 minut, aż ser topi się i lekko rumiany. Przed podaniem polać śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn