Tex Mex Dip

Tex Mex Dip
Dip Tex Mex może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS picante, ser Monterey jack, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowo-zachodniej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dobrze odcedzić, wymieszać z chili w proszku i kontynuować gotowanie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4
W naczyniu do pieczenia 8x8 cali, rozprowadzić fasolę refried.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Ułóż fasolę z mieloną wołowiną i mieszanką chili w proszku. Wierzch z warstwami cebuli, zielonej papryki chile, sosu picante, sera Muenster i sera Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
MuensterMuenster
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Piec w nagrzanym piekarniku 35 do 45 minut, aż ser topi się i lekko rumiany. Przed podaniem polać śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn