Teriyaki Meat Loaf
Teriyaki Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bułki tartej, prażone orzeszki ziemne, Marmolada pomarańczowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mom ' s Meat Loaf, Mad About" Meat " Loaf, oraz Mom ' s Meat Loaf.
Instrukcje
Wymieszaj marmoladę, 2 łyżki sosu teriyaki, ocet i czerwoną paprykę. Odstawić.
Połączyć mieloną wołowinę, kolejne 6 składników i pozostałą 1 łyżkę sosu teriyaki. Kształt W 4 - x 7-calowy Bochenek.
Piec w temperaturze 350 W 9-calowej patelni lub naczyniu do pieczenia przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika, i wlać zastrzeżoną mieszaninę Marmolady na mięso; piec 8 do 10 więcej minut lub do czasu zakończenia.
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem lub puree ziemniaczanym i w razie potrzeby skropić sokami z patelni.