Teriyaki Meat Loaf

Teriyaki Meat Loaf
Teriyaki Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bułki tartej, prażone orzeszki ziemne, Marmolada pomarańczowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mom ' s Meat Loaf, Mad About" Meat " Loaf, oraz Mom ' s Meat Loaf.

Instrukcje

1
Wymieszaj marmoladę, 2 łyżki sosu teriyaki, ocet i czerwoną paprykę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2
Połączyć mieloną wołowinę, kolejne 6 składników i pozostałą 1 łyżkę sosu teriyaki. Kształt W 4 - x 7-calowy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3
Piec w temperaturze 350 W 9-calowej patelni lub naczyniu do pieczenia przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć z piekarnika, i wlać zastrzeżoną mieszaninę Marmolady na mięso; piec 8 do 10 więcej minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem lub puree ziemniaczanym i w razie potrzeby skropić sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn