Tasty Taiwan-Łatwa Sałatka Wołowa

Tasty Taiwan-Łatwa Sałatka Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smacznej sałatki z wołowiny na Tajwanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 3,82 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać zieleni, sos sojowy, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Smaczna Włoska wołowina i makaron, Smaczny Burger z wołowiną i wątróbką, oraz Szybkie I Smaczne Kanapki Z Gorącą Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć składniki dressing; ubijać do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Trim fat from beef steak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Pokrój stek wzdłuż na pół, a następnie w poprzek na paski o grubości 1/4 cala. W średniej misce, połączyć wołowinę i 2 łyżki mieszanki dressing; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić na 10 minut.
5
Tymczasem w dużej misce, połączyć mieszane zielenie, marchew i orzeszki ziemne; wrzucić. Ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W wok lub dużej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki mieszanki opatrunkowej na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać wołowinę, 1/2 na raz, i stir-smażyć 2 do 3 minut lub aż zewnętrzna powierzchnia nie jest już różowy. Ułóż wołowinę na sałatce; mżawka pozostała mieszanka dressing nad sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn