Tassie Sazerac
Sazerac Tassies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 123 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, jajka, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sazerac, Sazerac, oraz Sazerac.
Instrukcje
Aby nadzienie, połączyć cukier, mąkę i proszek do pieczenia w misce.
Dodać ubite jajka, likier anyżowy i miód i dobrze wymieszać.
W misce wymieszać mąkę, cukier puder i proszek do pieczenia.
Masło pokroić w mieszaninę mąki za pomocą blendera do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę. Użyj rąk, aby uformować piłkę. Ciasto docisnąć płasko (ale nie rozwałkować) i przykryć folią. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 191°. gdy ciasto wystygnie, podziel ciasto na 24 kulki i naciśnij każdą kulkę ciasta do skorupy tartej lub do filiżanek mini muffin patelni. Nasiona anyżu podzielić między skorupki tarcicy i łyżką około 1 łyżki nadzienia do każdej skorupki.
Piec tasiesy przez 15 protokół, lub do lekko rumiane. Schłodzić, zanim odkręcisz tasiece z patelni.
Przed podaniem lekko posmarować cukrem pudrem.