Tarty Z Orzechów Grzybowych

Tarty Z Orzechów Grzybowych
Ten przepis służy 10. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 170 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól i pieprz, cebulę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Tarty Z Orzechami Włoskimi, Orzech Karmel Mini Tarty, oraz Pieczone tarty jabłkowo-orzechowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 12-liczącą się foremkę do muffinek nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Równomiernie podziel ciasto na 10 części. Podziel ciasto między kubki foremki do muffinek i dociśnij do dna i do góry boków równą warstwą, aby utworzyć mini skórkę. Podczas przygotowywania nadzienia wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
4
Rozgrzej olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj grzyby, czosnek, tymianek i cebulę. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Smaż, aż grzyby będą złote. Odłóż 10 plasterków grzybów, aby udekorować wierzch tart. Odłóż 1/3 szklanki pieczarek i cebuli na rundę 2 przepis na duszoną wołowinę i zupę grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Dodaj pozostałe smażone grzyby i cebulę z orzechami włoskimi do miski robota kuchennego wyposażonego w nasadkę na ostrze. Puls, aby grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj bułkę tartą i bulion wołowy, a puls kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
9
Wlej mieszankę grzybów i orzechów włoskich do skórki ciasta w foremce na muffinki. Na wierzch każdy z zarezerwowanym plasterkiem grzyba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
10
Piec, aż skórka będzie złota, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjmij z piekarnika i ostudź w formie około 30 minut przed ostrożnym wyjęciem tart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn