Tarty Pomidorowe

Tarty Pomidorowe
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 211 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście tymianku, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarty Pomidorowe, Tarty pomidorowe, oraz Pikantne Tarty Pomidorowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Wyjąć ciasto francuskie z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
3
Rozłóż ciasto na blacie i zwiń, używając wystarczającej ilości mąki, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
4
Wymieszać ciasto z oliwą z oliwek i, za pomocą 1 1/2 - lub 2-calowy biszkopt cutter, wyciąć rund ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
5
Na przygotowaną blachę do pieczenia ułożyć placki z ciasta francuskiego i wyłożyć powierzchnię ciasta widelcem. Na wierzchu każdą rundę niewielką ilością cheddaru, a następnie plasterkiem pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Posiekana Pieczona Czerwona Papryka Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, OdsączonePosiekana Pieczona Czerwona Papryka Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pomidora posypać solą i pieprzem do smaku, a następnie posypać szczyptą tymianku i około 1 łyżeczki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Piec około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
8
Odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn