Tarty Pomidorowe
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 211 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście tymianku, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarty Pomidorowe, Tarty pomidorowe, oraz Pikantne Tarty Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Wyjąć ciasto francuskie z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia na 20 minut.
Rozłóż ciasto na blacie i zwiń, używając wystarczającej ilości mąki, aby zapobiec przywieraniu.
Wymieszać ciasto z oliwą z oliwek i, za pomocą 1 1/2 - lub 2-calowy biszkopt cutter, wyciąć rund ciasta.
Na przygotowaną blachę do pieczenia ułożyć placki z ciasta francuskiego i wyłożyć powierzchnię ciasta widelcem. Na wierzchu każdą rundę niewielką ilością cheddaru, a następnie plasterkiem pomidora.
Pomidora posypać solą i pieprzem do smaku, a następnie posypać szczyptą tymianku i około 1 łyżeczki parmezanu.
Odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem.