Tarty Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z orzechami pekan. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 81 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarty Orzechowe, Tarty Orzechowe, oraz Tarty Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce wymieszaj 1/2 szklanki margaryny (nie masła) i 1/2 szklanki cukru. Wymieszać żółtka, ekstrakt z migdałów i przesianą mąkę.
Spryskaj małe kubki muffin nieprzywierającym sprayem. Mieszankę równomiernie wcisnąć do małych kubeczków na muffinki.
Piec przez 8 do 10 minut.
Aby zrobić nadzienie: zagotować 1/2 szklanki margaryny, syropu kukurydzianego i cukru cukierniczego. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Łyżka do muszli nie więcej niż 1/2 drogi. Wierzch z połówkami orzechów pekan.
Piec w piekarniku 350 stopni F (180 stopni C) przez 5 minut.