Tarty limonkowe z kremem kokosowym może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Skórki masła, kokos, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezglutenowe kremowe tarty limonkowe i Kokosowe, Babeczki z limonką kokosową z lukrem z serka kokosowego, oraz Indywidualne Tarty Z Kremem Cytrynowo-Limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 8-do 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszać Kokosowe aż lekko rumiane, 1 do 2 protokół; wlać do małej miseczki. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej misce połączyć śmietanę do ubijania, mleko kokosowe i cukier puder. Ubijaj mikserem na dużej prędkości, aż krem kokosowy utrzyma miękkie kopce. Przykryć i schłodzić do 2 godzin. Ubij, aby zmiksować przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Krem Kokosowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę