Tarty Jabłkowe

Tarty Jabłkowe
Tarty jabłkowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką cukier, calvados, ciasto francuskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarty Jabłkowe, Rustykalne Tarty Jabłkowe, oraz Karmelowe Szarlotki Pop-Tarts.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Linia 2 patelnie arkuszowe z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Każdy arkusz ciasta francuskiego pokroić na 4 kwadraty. Ciasto podzielić między przygotowanymi patelniami i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Jabłka obrać i przeciąć na pół przez łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Usuń łodygi i rdzenie ostrym nożem i kulką melona. Jabłka pokroić w poprzek w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Układać na siebie plastry jabłek po przekątnej ciasta i układać po jednym kawałku jabłka z każdej strony ułożonych plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Jabłka posypać równomiernie cukrem i posypać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Piec przez 40 minut, aż ciasto będzie rumiane, a krawędzie jabłek zaczną brązowieć. Nie martw się! Soki jabłkowe będą się palić na patelni, ale tarty będą w porządku! Gdy tarty są gotowe, podgrzewać galaretkę morelową razem z Calvados, aż bąbelki i umyć jabłka i ciasto całkowicie mieszanką galaretki. Poluzuj tarty metalową szpatułką, aby nie przyklejały się do papieru. Pozostawić do ostygnięcia i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn