Tartlets Butternut Squash
Tartlets Butternut Squash może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowy zmielony pieprz, liście szałwii, muszle filo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Tartlets Butternut Squash, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieścić dyni w ungreased 17x12-calowy pół arkusza patelni.
Skropić oliwą z oliwek; wymieszać delikatnie, aby pokryć.
Posypać pieprzem i solą. Pieczeń 30 do 40 minut lub aż rumiane i miękkie, mieszając po 20 minut. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 204°.
W robocie kuchennym umieść czosnek. Przykryć; proces, z włączonymi i wyłączonymi impulsami, aż do posiekania.
Dodać dyni, śmietanę i posiekaną szałwię. Przykryć; proces 1 do 2 minut lub do gładkiej, skrobanie miski od czasu do czasu.
Linia ciastka arkusz lub pół arkusza patelni z folią. Łyżka około 1 zaokrąglone łyżeczka mieszanka dyni Butternut do każdej powłoki filo.
Piec 7 do 9 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe. Natychmiast wyjąć do regału chłodzącego.
Dekoruj liśćmi szałwii i pieprzem.