Tartaletki ze szpinakiem i kozim serem
Szpinak i ser kozi Tartlets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki cytrynowej, gałka muszkatołowa, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tartaletki z cebulą i kozim serem, Ser Kozi Tartlets Pecan, oraz Tartaletki z kozim serem i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Rozpuścić 1 łyżkę masła.
Wyłożyć 1 arkusz na czystą powierzchnię (pozostałe arkusze przykryć wilgotnym ręcznikiem), posmarować roztopionym masłem i posypać 1 łyżeczką parmezanu. Przykryć innym arkuszem filo, posmarować więcej masła i posypać kolejną łyżeczką parmezanu. Wierzch z pozostałym arkuszem phyllo i pędzel z masłem.
Pokroić stos phyllo na 24 kwadraty, o 3 cale każdy.
Posmaruj 24-kubkową puszkę mini muffin olejem, a następnie mocno dociśnij do każdej filiżanki kwadrat z masłem.
Piec na złoty kolor, 10 minut.
W międzyczasie podgrzej pozostałe 3 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotkę i czosnek i gotować, aż przezroczyste. Wymieszaj mąkę, następnie dodaj mleko i mieszaj, aż mieszanina będzie gładka, 1 minutę.
Dodaj gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Wymieszać z kozim serem, skórką cytrynową i octem, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać w żółtkach, następnie szpinak.
Białka ubić na sztywne szczyty i złożyć do szpinakowego nadzienia. Łyżka około 1 łyżka napełniania do każdego filiżanki Filo i top z pozostałym parmezanem.
Piec, aż nadzienie jest ustawione, 15 protokół. Lekko ostudzić na patelni; zdjąć i przykryć szczypiorkiem.