Tartaletki z sufletem cytrynowym z cukrowymi migdałami i sosem jeżyn

Tartaletki z sufletem cytrynowym z cukrowymi migdałami i sosem jeżyn
Tartaletki z Sufletami cytrynowymi z cukrowymi migdałami i sosem jeżyn to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, żółtka jaj, margarynę pareve i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tartaletki Z Sufletem Cytrynowym, Tartaletki Z Sufletem Cytrynowym, oraz Maliny z sosem z białej czekolady i Cukrowanymi migdałami.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę cukru i skrobi kukurydzianej w średnim rondlu; mieszaj, aż nie pozostaną grudki. Stopniowo ubijamy sok z cytryny, następnie żółtka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj margarynę. Gotować na średnim ogniu, aż twaróg zgęstnieje i zagotuje się, stale ubijając, od 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieś do miski. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię. Schłodzić do jędrności, co najmniej 8 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 177°. migdały rozsypać na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać 1/2 łyżki wody, następnie 1 łyżka cukru; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
6
Upiec migdały, aż złoty i chrupiące, 5 do 6 protokół. Ostudzić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Jeżyny Puree w blenderze. Naciśnij tyle puree z jeżyn przez sitko do miski, aby zmierzyć 1 1/3 do 1 1/2 szklanki sosu; słodzić 2 do 3 łyżki cukru. Zrób z wyprzedzeniem: twarog, migdały i sos można zrobić 3 dni wcześniej. Przechowywać twaróg schłodzony. Przykryć i schłodzić SOS. Przechowywać migdały szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MigdałyMigdały
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, cukier, skórkę cytryny i sól połączyć w procesorze; blend 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Dodać margarynę i zmiksować do uzyskania wilgotnych grudek. Zbierz ciasto w piłkę. Podzielić na 6 równych części. Naciśnij ciasto na dole i w górę strony 4 1/2 x 3/4-calowe patelnie tartlet z wyjmowanym dnem; ułóż patelnie na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Pieczemy skórki na złoty kolor, około 25 minut (skórki mogą nieco pękać). Spoko na kartce. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przykryć i umieścić skorupy w patelniach w zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Do napełniania sufletów;
6
Umieść 1 szklankę twarogu cytrynowego w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka jaj, śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę grubej soli w innej średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, ubijając, aż białka będą sztywne, ale nie suche. Białka ułożyć na lemon curd w 3 dodatkach. Podziel suflet nadzienie między skorupy, kopiec w centrum. Zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Białka JajBiałka Jaj
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. popchnij dna patelni do góry, uwalniając tartlets z boków patelni. Ułożyć tartaletki, jeszcze na dnie patelni, na obramowanej blasze do pieczenia. Rozsypać 1 łyżkę cukru migdałów na każdej tartlet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane MigdałyKandyzowane Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Piec tartlets aż nadzienie jest dmuchany, złoty brąz, i nie jest już miękkie w centrum, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść tartlets do talerzy. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
10
Polać sosem. Podaj pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn