Tartaletki Z Mieszanymi Orzechami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać mieszane - orzechowe Tartlets spróbować. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 194 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, masło, lekko prażone orzechy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartaletki Z Grzybami Mieszanymi, tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym, oraz Listwy mocujące daty i nakrętki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°; wyłożyć dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Umieścić skorupy phyllo w jednej warstwie na wyłożonej blachy do pieczenia.
W dużym rondlu połącz masło, oba cukry i śmietanę. Mieszaj na dużym ogniu, aż do wymieszania i rozpoczęcia wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować delikatnie, często mieszając, przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i ostrożnie wymieszać z orzechami i wanilią. Pracuj ostrożnie; mieszanina jest bardzo gorąca i pęcznieje.
Podziel nadzienie między skorupki tart, używając około 1 czubatej łyżeczki. w każdym (nie przepełniać).
Piec, aż skorupki mają chrupiące i są światło złoty, 10 do 15 protokół.