Tartaletki jagodowe z twarogiem limonkowym

Tartaletki jagodowe z twarogiem limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tartlets z jagodami z twarogiem limonkowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 302 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka skórki z limonki, soli, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Breloczki Z Twarogiem Limonkowym, Tartaletki Z Twarogiem Cytrynowym, oraz Tartaletki Z Twarogu Malinowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukier i sok z limonki ubić w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubij żółtka, następnie masło. Gotować na średnim ogniu, aż gęste, gładkie, i po prostu zaczyna bańki, stale mieszając, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać ze skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
5
Przenieść do małej miski. Nacisnąć folię na powierzchnię twarogu. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Wymieszaj mąkę, cukier i sól w procesorze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i pokroić, włączając/wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać 2 łyżki śmietany i żółtko. Za pomocą włączania / wyłączania mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej śmietany przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Uformuj ciasto w kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CiastoCiasto
4
Pokrój poprzecznie na 8 równych rund. Naciśnij każdą rundę nad dolną i górną stroną 3 3/4x3 / 4-calowej patelni tartlet z wyjmowanym dnem. Przebić skorupy widelcem. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Umieść 1/2 szklanki jagód i cukru w ciężkim małym rondlu. Za pomocą widelca rozgnieść jagody grubo. Gotować mieszaninę na średnim ogniu, aż zacznie gotować, często mieszając, o 5 protokół. Używając gumowej szpatułki, przepchnij jak najwięcej mieszanki przez sitko ustawione na średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
SzpatułkaSzpatułka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pozostałe jagody wymieszać na rozgniecione jagody. Odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
JagodyJagody
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Upiec Skórki tartlet aż lekko złocisty, naciskając wszelkie pęcherzyki z tyłu widelca, o 15 protokół. Fajne skórki całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozłóż twaróg w skórkach. Łyżka jagodowa polewa nad. (Może być przygotowany z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin lub przechowywać w lodówce do 1 dnia.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn