Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mango bezowe Tartlets spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 830 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, grubą sól koszerną, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cytrynowe Tartaletki Bezowe, Cytrynowe Tartaletki Bezowe, oraz Cytrynowe Tartaletki Bezowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą widelca wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki cukru pudru, roztopione masło i kokos w średniej misce, aż ciasto uformuje się. Podzielić na 6 równych części. Naciśnij każdy kawałek na dole i do góry strony 4 1/2-cala średnicy tartlet pan z wyjmowanym dnem. Schłodzić skorupy 30 minut. do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Kokos
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Piekarnik
Patelnia
2
Piec skórki do złotego, naciskając łyżką, jeśli tworzą się pęcherzyki, około 25 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Purée 2 mango w procesorze. Odmierzyć 13/4 szklanki puree; wymieszać w przyprawach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Przyprawy
4
Przenieść do miski; przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać sok z limonki do małego rondla; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 10 minut. Mieszaj na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubij w skondensowanym mleku, a następnie przyprawiony puree z mango. Podziel nadzienie między schłodzone skorupy. Schłodzić co najmniej 3 godziny i do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Puree Z Mango
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Za pomocą miksera elektrycznego, miks białka jaj i grubej soli w dużej misce. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru pudru; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sól Gruboziarnista
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Łyżka bezowa na wierzchu tartlets lub rurka na wierzchu tartlets za pomocą worka cukierniczego wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Palnik butanowy, lekko brązowy bezowy. (Alternatywnie, umieścić tartlets w piekarniku 500 ° F, aż beza będzie złoty w plamy, uważając, aby zapobiec spalaniu, o 3 protokół.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
Piekarnik
11
Dekoruj pozostałymi plastrami mango i gałązkami mięty.