Tartaletki Bezowe Z Mango

Tartaletki Bezowe Z Mango
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mango bezowe Tartlets spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 830 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, grubą sól koszerną, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cytrynowe Tartaletki Bezowe, Cytrynowe Tartaletki Bezowe, oraz Cytrynowe Tartaletki Bezowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą widelca wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki cukru pudru, roztopione masło i kokos w średniej misce, aż ciasto uformuje się. Podzielić na 6 równych części. Naciśnij każdy kawałek na dole i do góry strony 4 1/2-cala średnicy tartlet pan z wyjmowanym dnem. Schłodzić skorupy 30 minut. do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KokosKokos
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec skórki do złotego, naciskając łyżką, jeśli tworzą się pęcherzyki, około 25 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Purée 2 mango w procesorze. Odmierzyć 13/4 szklanki puree; wymieszać w przyprawach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
PrzyprawyPrzyprawy
4
Przenieść do miski; przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać sok z limonki do małego rondla; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 10 minut. Mieszaj na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubij w skondensowanym mleku, a następnie przyprawiony puree z mango. Podziel nadzienie między schłodzone skorupy. Schłodzić co najmniej 3 godziny i do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Puree Z MangoPuree Z Mango
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Za pomocą miksera elektrycznego, miks białka jaj i grubej soli w dużej misce. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru pudru; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Łyżka bezowa na wierzchu tartlets lub rurka na wierzchu tartlets za pomocą worka cukierniczego wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Palnik butanowy, lekko brązowy bezowy. (Alternatywnie, umieścić tartlets w piekarniku 500 ° F, aż beza będzie złoty w plamy, uważając, aby zapobiec spalaniu, o 3 protokół.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
11
Dekoruj pozostałymi plastrami mango i gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn