Tarta Śliwkowa z Marcepanową kruszonką

Tarta Śliwkowa z Marcepanową kruszonką
Tarta Śliwkowa z Marcepanową kruszonką może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 220 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, sól, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek śliwkowo-marcepanowy z kruszonką, Tarta Śliwkowa z pieczonym marcepanem / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, oraz Tarta Śliwkowa z kruszonką migdałową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksuj pierwsze cztery składniki w procesorze, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
2
Dodać masło; procesować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać śmietanę i żółtko. Zmiksować, używając zakrętów on/off, aż ciasto się połączy. Naciśnij nad dolną i górną stroną patelni o średnicy 11 cali z wyjmowanym dnem. Przebić widelcem. Schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec skorupę do złotego, naciskając z tyłu widelca co 5 minut, jeśli skorupa pęcherzyki, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść skorupę do stojaka; cool. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Mieszamy mąkę, pastę migdałową i cukier w procesorze, aż pasta migdałowa zostanie drobno zmielona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
8
Dodać masło i zmiksować, włączając/wyłączając, aż powstanie gruba okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Przenieść kruszonkę do miski; wymieszać w migdałach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Połącz wszystkie składniki w średniej misce; wrzucić, aby dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Posypać 3/4 szklanki kruszonki na ostudzonej skorupie. Wierzch ze śliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
śliwkaśliwka
12
Posypać pozostałą kruszonką.
13
Piec tarta do wypełnienia pęcherzyków gęsto i top jest złoty, około 40 minut. Fajne 10 minut. Push up Pan bottom to release tart. Super. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
14
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn