Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina do wydania w kuchni, Limoncello plum tart może być ogromny lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. 245 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać limoncello Likier, masło, Podwójna śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, oraz Ciasto Limoncello z nadzieniem Lemon Curd i kozim serem, tymiankiem i lukrem Limoncello są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozwałkować ciasto i wyłożyć luźną blachę o średnicy 25 cm i głębokości około 3,5-4 cm. Chill przez co najmniej pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ciasto wyłożyć papierem tłustym, wypełnić fasolą do pieczenia i piec na ślepo przez 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Usunąć fasolę i papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
5
Umieścić skórkę z cytryny i sok, śmietana, migdały, cukier, jajka i roztopione masło w dużej misce i ubijać, aż będzie gładka, a następnie mieszać w limoncello.
Tarta świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.