Tarta Śliwkowa Limoncello
Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina do wydania w kuchni, Limoncello plum tart może być ogromny lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. 245 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać limoncello Likier, masło, Podwójna śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, oraz Ciasto Limoncello z nadzieniem Lemon Curd i kozim serem, tymiankiem i lukrem Limoncello są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozwałkować ciasto i wyłożyć luźną blachę o średnicy 25 cm i głębokości około 3,5-4 cm. Chill przez co najmniej pół godziny.
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Ciasto wyłożyć papierem tłustym, wypełnić fasolą do pieczenia i piec na ślepo przez 15 min.
Umieścić skórkę z cytryny i sok, śmietana, migdały, cukier, jajka i roztopione masło w dużej misce i ubijać, aż będzie gładka, a następnie mieszać w limoncello.
Włożyć śliwki do ciasta, a następnie zalać kremem.
Piec około 20-30 minut, aż krem jest po prostu zestaw. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pogłębiać cukrem pudrem przed podaniem.