Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera parmigiano-reggiano, mąka, woda z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Ze Szparagami, Tarta Ze Szparagami, oraz Tarta Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce Mąkę połączyć z solą. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajko i wodę i wymieszać widelcem, aż ciasto uformuje się. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i wkleić na dysk. Owinąć ciasto w plastiku i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 13-calowej rundy. Złóż ciasto na pół i ostrożnie przenieś je na 11-calową patelnię z wyjmowanym dnem. Rozłóż ciasto i delikatnie wciśnij je na patelnię bez rozciągania. Przyciąć zwis. Owinąć skorupę tart w plastiku i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę, lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyłóż osłonkę tarty folią i napełnij ciężarami ciasta, suszoną fasolą lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Piec skorupę przez około 1 godzinę, lub do lekko rumiane wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć ciężarki ciasto i folii i piec skorupę przez 10 protokół, lub aż równomiernie rumiane i gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
8
Przenieść do stojaka do ostygnięcia. Zostaw włączony piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować szparagi do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Ponownie odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Ułóż szparagi w skorupce tartej, wszystkie włócznie skierowane w tym samym kierunku; przyciąć je, aby pasowały, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
12
W średniej misce ubijamy jajka do wymieszania. Ubij w mleku, roztopionym maśle i soli.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Polać szparagi kremem i posypać Parmigiano-Reggiano. Ułożyć tartę na blasze do pieczenia i piec około 45 minut, lub do momentu, aż krem jest po prostu ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Przełożyć tartę do stelaża, aby ostygła przez około 10 minut, następnie pokroić na 8 klinów i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.