Tarta Z Serem Śmietankowym
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skorupy pie, galaretka porzeczkowa, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z kruszonką jagodową z twarogiem bitą śmietaną, Tarta Z Serem Truskawkowym, oraz Tarta Z Serem Truskawkowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Piec 9 do 11 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce, beat twarogu, cukru i likieru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Rozprowadzić równomiernie w ostudzonej upieczonej skorupie.
Wierzch tarty z jagodami; jagody zmiatać roztopioną galaretką do glazury. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.